ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται κυρίως στην παραγωγή του τυριού φέτα (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης-Π.Ο.Π.) ενώ παράγει λευκό τυρί κατσικίσιο, λευκό τυρί αγελαδινό, λευκό τυρί διαίτης, ανθότυρο και μυζήθρα. Όλα τα προϊόντα μας δεν περιέχουν συντηρητικά.


Τυρί Φέτα

Παρασκευάζεται από 70% φρέσκο πρόβειο και 30% φρέσκο γίδινο γάλα του ορεινού και πεδινού όγκου, με παραδοσιακές φυσικές μαγιές και καλλιέργειες που δίνουν τη μοναδική γεύση και υφή του προϊόντος ενώ είναι Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης - Π.Ο.Π. Η ωρίμανση του προϊόντος γίνεται σε τέσσερις (4) μήνες. Διατίθεται σε μεταλλικά δοχεία των 8 και 15 κιλών, σε αεροστεγή συσκευασία (vacuum) των 500 γραμμαρίων και του 1 κιλού και σε πλαστικό δοχείο (τάπερ) σε άλμη των 400-500 γραμμαρίων.

Μεταλλικό δοχείο
(15Kgr)
Αεροστεγής συσκευασία (Vacuum)
(1Kgr)
Αεροστεγής συσκευασία (Vacuum)
(500gr)
Πλαστικό δοχείο
(τάπερ) σε άλμη
(400-500gr)
Φέτα (μεταλλικό δοχείο 15Kgr)

 


Τυρί Παραδοσιακό

Παρασκευάζεται από 50% φρέσκο πρόβειο και 50% φρέσκο γίδινοο γάλα του ορεινού και πεδινού όγκου, με παραδοσιακές φυσικές μαγιές και καλλιέργειες που δίνουν τη μοναδική γεύση και υφή του προϊόντος. Η ωρίμανση του προϊόντος γίνεται σε τέσσερις (4) μήνες. Διατίθεται σε μεταλλικά δοχεία των 8 και 15 κιλών.

Μεταλλικό δοχείο
(8Kgr)

Μεταλλικό δοχείο
(15Kgr)

 


Τυρί Κατσικίσιο

Παρασκευάζεται από 80% φρέσκο κατσικίσιο και 20% φρέσκο πρόβειο γάλα του ορεινού και πεδινού όγκου, με παραδοσιακές φυσικές μαγιές και καλλιέργειες που δίνουν τη μοναδική γεύση και υφή του προϊόντος. Η ωρίμανση του προϊόντος γίνεται σε τέσσερις (4) μήνες. Διατίθεται σε μεταλλικά δοχεία των 8 και 15 κιλών και σε πλαστικό δοχείο (τάπερ) σε άλμη των 400-500 γραμμαρίων.

Μεταλλικό δοχείο
(8Kgr)

Μεταλλικό δοχείο
(15Kgr)
Πλαστικό δοχείο
(τάπερ) σε άλμη
(400-500gr)



Τσαντιλάκι κρεμαστό


Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο γίδινο γάλα πρωϊνής προέλευσης του ορεινού όγκου της γύρω περιοχής, με παραδοσιακή φυσική μαγιά. Φτιάχνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έφτιαχναν το τυρί της οικογένειάς τους οι ντόπιοι. Είναι το τυρί της γιαγιάς μας. Η ωρίμανση του προϊόντος γίνεται σε τέσσερις (4) μήνες. Διατίθεται σε πλαστικά δοχεία (τάπερ) σε άλμη των 400-500 γραμμαρίων, του ενός (1) κιλού και των τεσσάρων (4) κιλών.

Πλαστικό δοχείο
(τάπερ) σε άλμη
(400-500gr)

Πλαστικό δοχείο
(τάπερ) σε άλμη
(1Kgr)
Πλαστικό δοχείο
(τάπερ) σε άλμη
(4Kgr)
Ξύλινο δοχείο
σε άλμη



Τυρί Αγελαδινό

Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα του πεδινού όγκου, με παραδοσιακές φυσικές μαγιές και καλλιέργειες που δίνουν τη μοναδική γεύση και υφή του προϊόντος. Η ωρίμανση του προϊόντος γίνεται σε τέσσερις (4) μήνες. Διατίθεται σε μεταλλικά δοχεία των 8 και 15 κιλών.

Μεταλλικό δοχείο
(8Kgr)

Μεταλλικό δοχείο
(15Kgr)



Τυρί λευκό διαίτης (Άρωμα Light)


Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο και άπαχο αγελαδινό γάλα με τα μισά λιπαρά (12-14% επί υγρού) από το κανονικό τυρί. Η ωρίμανση του προϊόντος γίνεται σε τέσσερις (4) μήνες. Διατίθεται σε μεταλλικό δοχείο των 15 κιλών και σε πλαστικό δοχείο (τάπερ) σε άλμη των 400-500 γραμμαρίων.

Πλαστικό δοχείο
(τάπερ) σε άλμη
(400-500gr)


Ανθότυρο

Παρασκευάζεται από τυρόγαλα αιγοπρόβειου με πρόσμιξη 10 - 15% γίδινου ή αγελαδινού φρέσκου γάλακτος. Διατίθεται σε αεροστεγή συσκευασία (vacuum) των 500 γραμμαρίων.

Αεροστεγής συσκευασία (Vacuum)
(500gr)



Μυζήθρα


Παρασκευάζεται από τυρόγαλα αιγοπρόβειου γάλακτος. Διατίθεται σε μεταλλικό δοχείο των 18 κιλών και σε αεροστεγή συσκευασία (vacuum) των 500 γραμμαρίων.

Αεροστεγής συσκευασία (Vacuum)
(500gr)